CLEAN: Caviar sorbet on the menu as ice cream grows up

Philippe Faur, a master ice-cream maker, has taken the humble ice-cream into whole new areas -- launching a range of savoury versions including caviar and foie gras flavours. Saint-Girons, Ariege, France. (Footage by AFPTV via Getty Images)
Philippe Faur, a master ice-cream maker, has taken the humble ice-cream into whole new areas -- launching a range of savoury versions including caviar and foie gras flavours. Saint-Girons, Ariege, France. (Footage by AFPTV via Getty Images)
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DETALLES

Crédito:
Editorial n.º:
89578354
Colección:
AFPTV
Fecha de creación:
01 de agosto de 2009
Fecha de subida:
Tipo de licencia:
Derechos exprés
Inf. de autorización:
No se cuenta con autorizaciones. Más información
Duración del clip:
00:02:59:17
Ubicación:
Saint-Girons, Ariege, France
Creado el máster para:
QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25p
Fuente:
AFPTV
Nombre del objeto:
VID88249_EN