Making Pickled Turnips Of Iyohikabu, Ehime, Japan - Vídeo de stock

A procedure of making locally traditional pickles of turnips called Iyohikabu; mixing sliced Iyohikabu with seasoned liquid; pigment of the anthocyanin family contained in the turnips reacting with acid and dying sliced Iyohikabu in bright red
A procedure of making locally traditional pickles of turnips called Iyohikabu; mixing sliced Iyohikabu with seasoned liquid; pigment of the anthocyanin family contained in the turnips reacting with acid and dying sliced Iyohikabu in bright red
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DETALLES

Crédito:
Creative n.º:
649834016
Tipo de licencia:
Derechos exprés
Colección:
NHK Video Bank Creative
Tamaño máx. archivo:
1920 x 1080 px - 2 GB
Duración del clip:
00:01:16:11
Fecha de subida:
Ubicación:
Matsuyama-shi, Ehime, Japan
Inf. de autorización:
No se precisa autorización
Creado el máster para:
QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 29.97i