WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Jonathan Heeter, from Trum

WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Jonathan Heeter, from Trummer's on Main in Clifton, Va., competes in a sous chef battle hosted by the Washington Post Magazine in Washington, DC on April 17, 2015. Heeter prepared Hudson Valley duck breast and foie gras with rhubarb stripes, wild rice, watercress and rhubarb preserve. (Photo by T.J. Kirkpatrick for The Washington Post via Getty Images)
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Jonathan Heeter, from Trummer's on Main in Clifton, Va., competes in a sous chef battle hosted by the Washington Post Magazine in Washington, DC on April 17, 2015. Heeter prepared Hudson Valley duck breast and foie gras with rhubarb stripes, wild rice, watercress and rhubarb preserve. (Photo by T.J. Kirkpatrick for The Washington Post via Getty Images)
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Jonathan Heeter, from Trum
COMPRAR LICENCIA
¿Cómo puedo usar esta imagen?
475,00 €
EUR

DETALLES

Restricciones:
Póngase en contacto con su oficina local para conocer todos los usos con fines comerciales o promocionales.No political advertising; No commercial use by customers in government or political industry.
Crédito:
The Washington Post / Colaborador
Editorial n.º:
473242396
Colección:
The Washington Post
Fecha de creación:
17 de abril de 2015
Fecha de subida:
Tipo de licencia:
Inf. de autorización:
No se cuenta con autorizaciones. Más información
Fuente:
The Washington Post
Tamaño máx. archivo:
4000 x 2647 px (33,87 x 22,41 cm) - 300 dpi - 4 MB