Sake Production Starts In Harima

HIMEJI, JAPAN - NOVEMBER 16: Misa Kawaisi, chief sake brew master add rice to steam container as preparation for brewing sake during the first day of sake production at Nadagiku-Shozo sake brewery on November 16, 2014 in Himeji, Japan. As winter approaches and the temperature falls, it comes to the best timing of a year for brewing rice wine, or Japanese sake. (Photo by Buddhika Weerasinghe/Getty Images)
HIMEJI, JAPAN - NOVEMBER 16: Misa Kawaisi, chief sake brew master add rice to steam container as preparation for brewing sake during the first day of sake production at Nadagiku-Shozo sake brewery on November 16, 2014 in Himeji, Japan. As winter approaches and the temperature falls, it comes to the best timing of a year for brewing rice wine, or Japanese sake. (Photo by Buddhika Weerasinghe/Getty Images)
Sake Production Starts In Harima
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Crédito:
Buddhika Weerasinghe / Colaborador
Editorial n.º:
459062374
Colección:
Getty Images News
Fecha de creación:
16 de noviembre de 2014
Fecha de subida:
Tipo de licencia:
Inf. de autorización:
No se cuenta con autorizaciones. Más información
Fuente:
Getty Images AsiaPac
Nombre del objeto:
82686649
Tamaño máx. archivo:
3000 x 2193 px (25,40 x 18,57 cm) - 300 dpi - 3 MB