Snakehead for fundraiser : Fotografía de noticias

Snakehead for fundraiser

WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Leyenda:
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Calcular precioVer carrito
Fecha de creación:
28 de enero de 2013
Editorial n.º:
160362453
Restricciones:
Póngase en contacto con su oficina local para conocer todos los usos con fines comerciales o promocionales.
Tipo de licencia:
Con derechos gestionadosLas licencias de productos con derechos gestionados se negocian según el uso que se les dé. La tarifa para utilizar el producto se calcula a partir de diversos factores, entre los que se encuentran el tamaño, la colocación, la duración del uso y la distribución geográfica. Cuando decidas completar la compra de un producto con derechos gestionados, te pediremos información para determinar los derechos de uso.
Fotógrafo:
The Washington Post / Colaborador
Colección:
The Washington Post
Crédito:
The Washington Post/Getty Images
Tamaño máx. archivo:
4.256 x 2.832 px (54,05 x 35,97 cm) - 200 dpi - 8 MB
Inf. de autorización:
No se cuenta con autorizaciones.Más información
Fuente:
The Washington Post
Nombre del objeto:
SNAKEHEADS

Palabras clave

Esta imagen está sujeta a copyright. Getty Images se reserva el derecho a demandar a los usuarios no autorizados de esta imagen o este clip, y a reclamar daños y perjuicios por violación de derechos de autor. No se podrá garantizar la disponibilidad de esta imagen hasta el momento de la compra.
grilled snakehead dish accompanied by chimichurri sweet potato chorzo... Fotografía de noticias 160362453Acompañamiento,Aguacate,Bahía de Chesapeake,Cactus,Chimichurri,Cocido a la parrilla,Crema,EE.UU.,Evento de beneficencia,Flauta,Horizontal,Interés humano,Joe,Patata,Picadillo,Plato,Tony,Washington DCPhotographer Collection: The Washington Post 2013 The Washington PostWASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)